Adressenbestand

Je omzet verhogen? Gebruik een actueel adressenbestand

Wil jij een adressenbestand kopen waarmee je bijvoorbeeld de omzet van jouw bedrijf kan verhogen? Dan kun je uitstekend terecht bij DR3Data. Wij hebben de grootste B2B adressendatabase van Nederland.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Adressenbestand kopen: verhoog de kans op succes

Het succes van een marketingcampagne of marktonderzoek is afhankelijk van de kwaliteit van het adressenbestand dat wordt gebruikt. Met een goed adressenbestand weet je zeker dat je de juiste doelgroep bereikt. Zo voorkom je bovendien dat je tijd verspilt aan het benaderen van organisaties die voor jouw product of dienst niet interessant zijn. Met onze expertise ben je bij DR3Data altijd verzekerd van een juist en actueel adressenbestand. Of je nu op zoek bent naar bedrijfsadressen of je wil een specifieke mailinglijst kopen, wij helpen je graag verder.

Waarom kopen klanten een adressenbestand bij DR3Data?

Adressenbestanden op maat

Databestanden van DR3DATA

De database van DR3Data is marktdekkend en bevat ruim 3 miljoen adressen van bedrijven, overheidsinstellingen, organisaties, verenigingen en stichtingen. Op basis van jouw input kunnen wij een adressenbestand volledig op maat maken. Het adressenbestand kun je specificeren op verschillende kenmerken, zodat je precies jouw doelgroep kunt benaderen.

Een greep uit de kenmerken:

 • regio
 • branche
 • contactpersoon
 • aantal medewerkers
 • omzetklasse
 • postordergevoelig
 • starters
 • recent verhuisd
 • groeiend
 • meerdere webshops
 • franchisegever/franchisenemer
 • importerend/exporterend
Altijd up-to-date met het mutatie abonnement

Ook internationaal klanten winnen?

Met B2B Adressen als internationaal label van DR3Data, staat er een team van specialisten voor je klaar om je te voorzien van specifieke gegevens van je doelgroep in en om Europa. Zo kunnen we met B2B Adressen dezelfde kwaliteit internationaal garanderen als die van DR3Data in Nederland.

Interesse in internationale adressen?

4 Tips voor het kopen van een adressenbestand

Tip #1: Baken je doelgroep goed af

Zijn postordergevoelige bedrijven interessant voor je of wil je in contact komen met prospects uit de medische sector? Ligt je focus op ondernemingen in een bedrijvenverzamelgebouw of wil je juist een bepaalde beroepsgroep bereiken? Wees specifiek! Een adressenbestand kan op veel verschillende manieren worden gesegmenteerd. Je kunt zelfs verschillende kenmerken combineren. Ben jij op zoek naar een adressenbestand van bedrijven met een bepaald aantal werknemers in regio Zuid-Holland? Of bestaat jouw doelgroep uit startende webshop eigenaren? Laat ons je wensen weten. Een goede dataleverancier denkt met je mee, maar door zelf je doelgroep goed af te bakenen, ben je verzekerd van een hogere Return on Investment. Een databestand bestellen kan online ook eenvoudig gedaan worden. Je bepaalt zelf hoeveel kenmerken je ontvangt en je maakt je bestand zo specifiek als je zelf wilt. Voorwerk kan nooit kwaad.

Tip #2: Grootse plannen, begin met een kleine test!

Dit is heel realistisch – wanneer je twijfelt over je doelgroep, wil je niet direct een bestand kopen met 15.000 prospects. Stel dat het resultaat van je direct mailing of telemarketing actie tegenvalt en je de doelgroep wilt bijstellen. Het is daarom altijd goed om te testen en klein te beginnen. Probeer meerdere verschillende kleine doelgroepen uit. Rol je sales- of marketingactie verder uit binnen de doelgroep die de beste resultaten opleverde. Vraag direct een offerte aan en ga aan de slag met je eigen test.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Tip #3: Bedenk welke gegevens in je adressenbestand moeten staan

Een adressenbestand kan bestaan uit verschillende soorten informatie. Het is daarom raadzaam jezelf van tevoren af te vragen wat je in het adressenbestand terug wilt zien. Wanneer je besluit een e-mailmarketing campagne te gaan doen, dan heb je vanzelfsprekend e-mailadressen nodig. Als je een telefonische campagne wilt gaan doen of een campagne waarbij je fysieke post inzet, heb je juist telefoonnummers of postadressen nodig. Bovendien kunnen ook andere kenmerken belangrijk zijn in je campagne. Denk bijvoorbeeld aan een webadres, regio informatie of het aantal medewerkers binnen de organisaties. Bedenk dus goed welke gegevens echt niet mogen ontbreken in jouw adressenbestand!

Tip #4: Houd je adressenbestand actueel!

Wist je dat 30% van de gegevens in een adressenbestand na 1 jaar simpelweg niet meer klopt of onvolledig is? Denk hierbij aan onjuiste telefoonnummers of een wisseling van contactpersoon. Het is verspilling van tijd en geld wanneer je belt voor personen die niet meer werkzaam zijn binnen de organisatie of belt naar telefoonnummers die niet meer actief zijn. Ook wanneer 30% van je kostbare postmailing niet bij de juiste organisaties terechtkomt, is zonde van je investering. Je kunt bovendien te maken krijgen met opgeheven en failliete bedrijven, verhuizingen en typefouten in bestanden. Houd daarom je adressenbestand zo actueel mogelijk of laat extern een complete bestandsupdate uitvoeren.

De offerte ontvang je geheel vrijblijvend. Bij bestellingen hanteert DR3Data een minimum orderbedrag van €750 excl. btw. Voor kleine bestanden verwijzen wij je graag naar Mijndoelgroep.nl, de online shop voor zakelijke adressen. Hier kun je eenvoudig je doelgroep zelf selecteren en bestellen. De adressen zijn direct in je bezit.

Eenvoudig zelf regelen!

Een adressenbestand kopen kan eenvoudig online. Zoek je doelgroep, benader de juiste prospects en vind nieuwe klanten.

Bestel je adressenbestand online

Lees meer over onze prijzen
en data-integriteit.

Je bereikt meer met Data Bestanden van DR3Data

0
Postordergevoelige ondernemingen
0
Groeiende ondernemingen afgelopen maand
0
Bedrijven met Webshop
0
Franchisers
0
Bedrijven met meerdere websites
0
Bedrijven op een bedrijventerrein
0
Zelfstandige ondernemingen met meer dan 50 werknemers
0
Gewijzigde contactpersonen afgelopen maand

Lees wat onze klanten bereiken met data van DR3Data

AVG test