B2B Leads

Opzoek naar B2B Leads?

Ben jij opzoek naar nieuwe B2B leads voor je bedrijf? Dan ben je bij DR3Data aan het juiste adres! Wij hebben uitgebreide aderessenbestanden vol met potentiële leads waar mee jij je bedrijf naar een volgend niveau kunt tillen. Meer informatie? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Ben je op zoek naar een wat kleinere order (bijvoorbeeld tot 750 euro)? Ga dan direct naar onze adressenwebshop en stel je eigen lead bestand samen.

Ontvang vrijblijvend een offerte

Leads kopen, ga voor succes

Of je succes gaat hebben bij (koude) acquisitie of een campagne hangt af van de kwaliteit van de lead. Wanneer je gaat voor algemene telefoonnummers of mailadressen komt de boodschap vaak niet daar aan waar je hem het liefst wil hebben. Bestaat jouw leadlijst uit veel van dit soort adressen? Dan is dat zonde van al je tijd, moeite en geld. Wanneer je leads koopt bij DR3Data ben je verzekerd van succes want wij hebben al meer dan 70 jaar ervaring in data en waardevolle marketingkenmerken. Wij hechten erg veel waarde aan de kwaliteit als het gaat om leads zodat je effectief in contact komt met de juiste prospects. Want je wil jouw tijd toch niet verdoen aan het benaderen van bedrijven waarvan je op voorhand kunt weten dat die voor jouw product of dienst niet interessant zijn? Of je nu op zoek bent naar bedrijfsadressen of je wil een actuele mailinglijst kopen, wij helpen je graag verder.

Sales leads op maat

Data oplossing mutatie
Ontvang vrijblijvend een offerte

De database van DR3Data is marktdekkend en bevat meer dan 3 miljoen adressen van bedrijven, overheidsinstellingen, organisaties, verenigingen en stichtingen. Op basis van jouw input kunnen wij een lijst vol met relevante sales leads volledig op maat maken. Door te kiezen voor sales leads van DR3Data ben je verzekerd dat je boodschap bij de juiste personen terecht komt. Je kan Jouw persoonlijke leads namelijk specificeren op verschillende kenmerken. Ben je in bepaalde regio actief en wil je daar alleen een bepaalde branche bereiken met minimaal 50 medewerkers? Dat is allemaal geen probleem met een sales leads van DR3Data.

Hieronder vind je een greep uit de kenmerken:

 • regio
 • branche
 • contactpersoon
 • aantal medewerkers
 • omzetklasse
 • postordergevoelig
 • starters
 • recent verhuisd
 • groeiend
 • meerdere webshops
 • franchisegever/franchisenemer
 • importerend/exporterend

Leads inkopen om nieuwe markten aan te boren

Ben je opzoek naar nieuwe klanten omdat jouw huidige klantenbestand en eigen netwerk al volledig zijn uitgebuit? Kies er dan voor om leads in te kopen bij DR3Data. Bij ons kan je terecht voor een up to date bestand vol met relevante B2B leads voor jouw bedrijf of startup. Deze lijst bevat niet alleen de algemene adressen en contactgegevens maar ook de contactgegevens van de beslissers binnen deze, voor jou, interessante organisaties zodat jouw boodschap bij de juiste persoon terecht komt. Met meer dan 3 miljoen bedrijven in onze database ben je verzekerd van een een groot aanbod geschikte B2B leads.

DR3Data hanteert een minimum orderbedrag van €750. Voor kleine bestanden verwijzen wij je graag naar Mijndoelgroep.nl, de online shop voor zakelijke adressen. Hier kun je eenvoudig je doelgroep zelf selecteren en bestellen. De adressen zijn direct in je bezit.

Eenvoudig zelf regelen!

Een adressenbestand kopen kan eenvoudig online. Zoek je doelgroep, benader de juiste prospects en vind nieuwe klanten.

Bestel je adressenbestand online

Lees meer over onze prijzen
en data-integriteit.

Je bereikt meer met Data Bestanden van DR3Data

0
Postordergevoelige ondernemingen
0
Groeiende ondernemingen afgelopen maand
0
Bedrijven met Webshop
0
Franchisers
0
Bedrijven met meerdere websites
0
Bedrijven op een bedrijventerrein
0
Zelfstandige ondernemingen met meer dan 50 werknemers
0
Gewijzigde contactpersonen afgelopen maand

Lees wat onze klanten bereiken met data van DR3Data

AVG test