Project Description

De vraag naar gekwalificeerde leads

De sterk groeiende behoefte onder B2B organisaties om een gezicht te geven aan websitebezoekers, is voor Beelert en DR3DATA reden om een samenwerking aan te gaan. Zij werken samen aan een database met interessante, actuele en uitgebreide salesleads voor B2B organisaties. Klanten kunnen dus vanaf nu ook bij DR3DATA terecht voor de gegevens van gekwalificeerde online leads via het overzichtelijke dashboard dat Beelert ontwikkelde.

Online leads

Prospects bezoeken een website vaak meer dan eens en geven hiermee het waardevolle signaal dat zij geïnteresseerd zijn in de aangeboden producten of dienstverlening. Het in contact komen met de bezoekers van de website is daardoor voor bedrijven vele malen efficiënter dan cold calling of direct mail. Via het dashboard van Beelert levert DR3DATA de relevante marketinginformatie die nodig is om snel en gericht contact op te nemen.

Het dashboard

Beelert maakt onderscheid in het aantal keer dat prospects de website bezochten. Zo brengt het dashboard de meest interessante prospects in kaart. Bij het aanklikken van een online lead, komt de gebruiker in het scherm waar alle nodige marketinginformatie wordt weergegeven zoals bedrijfsnaam met logo, KvK nummer, adresgegevens, telefoonnummer, URL, e-mailadres, aantal medewerkers en LinkedIngegevens. De prospect bepaalt dus helemaal zelf hoe hij of zij contact wil leggen.

De samenwerking

Met de samenwerking halen zowel Beelert als DR3DATA specialistische kennis in huis. “We kunnen steeds meer interessante marketinggegevens bij online leads gaan vrijgeven wat een beter klantinzicht en specifiekere doelgroepsegmentatie oplevert voor onze gebruikers,” aldus Thijmen van der Linden, Product & Partner Director Beelert. “DR3DATA hecht veel belang aan het oplossen van data-vraagstukken van onze klanten. Als online leads een oplossing kunnen bieden om de klant succesvoller te maken, dan is het voor ons waardevol om deze oplossing zelf te kunnen bieden,” aldus Anoeska Bredius, Directeur DR3DATA.

Over Beelert

Beelert laat als Nederlands data-analytics bedrijf haar B2B-klanten zien welke bedrijven de website bezoeken en kwalificeert deze online leads door aan te geven in welke mate zij geïnteresseerd zijn. Met de vergaande details wordt het gemakkelijk om in contact te komen met deze bedrijven, zowel offline als online. Beelert gelooft in eenvoud, richt zich op de Europese markt en breidt zich uit door middel van partnerships.

Auteur: DR3DATA

Meer weten hierover?

Neem contact op