Project Description

Op basis van één gegeven in een split second alle bedrijfsinformatie tot je beschikking

 

Snel een bedrijvencheck doen, de actuele adresgegevens oproepen inclusief de naam van de bestuurder of inzicht in de concernrelaties van een bedrijf. Er zijn talloze situaties op te noemen waarbij de Bedrijvenzoeker de meest snelle oplossing biedt. Voer bijvoorbeeld een naam, telefoonnummer, websiteadres, KvK nummer of adres in van een bedrijf en je hebt op basis van dit ene gegeven in een split second alle informatie tot je beschikking. Het telefoonnummer, websiteadres en e-mailadres zijn klikbare linkjes in het bedrijfsprofiel dat op je scherm getoond wordt. Daarnaast zie je in het bedrijfsprofiel de exacte bedrijfslocatie op Google Maps en op de kaart.

 

De voordelen van de Bedrijvenzoeker

 

 

  • Eenvoudig te gebruiken
  • Actuele bedrijfsinformatie vinden onderweg
  • Direct toegang tot alle benodigde gegevens
  • Bedrijfsprofielen voor marketing, sales en CRM

Hoe werkt Bedrijvenzoeker

 

 

 

 

 

 

Je maakt vrijblijvend en gemakkelijk een account aan voor Bedrijvenzoeker via bedrijvenzoeker.dr3data.nl. Via e-mail ontvang je een link waarmee je direct op Bedrijvenzoeker aan de slag kunt. Je ontvangt kosteloos 20 credits waarmee je 20 bedrijfsprofielen kunt inzien en downloaden. Een bedrijfsprofiel bevat onder andere adres- en contactgegevens, de bestuurder, oprichtingsdatum en het organisatietype. Je kunt zelfs vastgoedinformatie, handelsnamen en concernrelaties inzien. In je account blijft je geschiedenis van bedrijfsprofielen die je hebt ingezien, bewaard. Heb je de 20 gratis credits opgemaakt, maar wil je gebruik blijven maken van Bedrijvenzoeker, dan kun je credits in de bundel aankopen die het best bij je wensen past.

Nog een stap verder met Bedrijvenzoeker

 

 

 

 

 

 

 

Wil je dat al je dataprocessen vanaf nu vlekkeloos verlopen? Denk bijvoorbeeld aan het ingeven, verrijken of updaten van adressen. De bedrijvenzoeker in combinatie met de DR3Data API geeft je realtime en op afstand toegang tot de actuele en marktdekkende DR3Data bedrijvendatabase. De Bedrijvenzoeker maakt via een API een koppeling mogelijk tussen jouw systeem en de bedrijvendatabase van DR3Data. Hiermee kun je de API bijvoorbeeld gebruiken voor webformulieren. Je verlaagt zo de drempel voor je online bezoekers om je webformulier in te vullen. Slechts enkele gegevens dienen ingevuld te worden en de API en Bedrijvenzoeker doen de rest. Ook voor je CRM systeem zijn de API en Bedrijvenzoeker een ideale uitkomst. Het aanvullen van actuele klantgegevens gaat automatisch en foutloos. De DR3Data API kan zelfs worden ingezet om je database te verrijken of als updateservice.

Gratis proefaccount Bedrijvenzoeker
DR3Data API

Auteur: Sylvia van de Nobelen
Marketing Manager DR3DATA

Meer weten hierover?

Neem contact op