Project Description

Jaap Wolff neemt databedrijf DR3Data over van DTG

Roosendaal, 9 januari 2018 – Jaap Wolff maakt vandaag de overname van databedrijf DR3Data bekend. Jaap Wolff heeft ruim veertig jaar ervaring in het vak. DR3Data blijft onder deze naam opereren vanuit de vestiging in Roosendaal. Financiële details over deze overname worden niet verstrekt. 

Jaap Wolff: ”DR3Data is een toonaangevende organisatie en autoriteit op het gebied van Data, Datamanagement, Datavisualisatie & Webservices. Kwaliteit en Kennis blijven het onderscheidende vermogen. Hier gaan zeer innovatieve producten en diensten aan toegevoegd worden waaronder een line extension op het gebied van Privacy & Security producten.”

Anoeska Bredius (voormalig directeur / eigenaar DR3): ”Ik ben ervan overtuigd dat juist met de overname door Jaap Wolff, DR3Data een top 3 positie in de Benelux krijgt. DR3Data heeft nu een vooraanstaande rol die door de nieuwe productontwikkelingen wordt uitgebreid. Aanvullingen op het gebied van B2C maar ook internationale data en big data hebben de aandacht.

Over Jaap Wolff

Jaap Wolff is tevens directeur / eigenaar van ClearWeb (webdevelopment), eigenaar van Greeneasy (duurzaamheid) en partner in de Prince Group (privacy en security). Hij was ook eigenaar van de bekende MDS Groep die hij, als onderdeel van Focum, in 2013 verkocht aan Vesting Finance.

www.clearweb.nl, www.greeneasy.nl, www.privacydeepscan.nl.

Vragen over de overname?
Overname DR3Data

Auteur: Sylvia van de Nobelen
Marketing Manager DR3Data

Meer weten hierover?

Neem contact op