Project Description

Winnaar van DDMA Customer Data Award

Bijzonder trots zijn wij op de zeer mooie prestatie van Vakmedianet: Zij is de grote winnaar van de DDMA Customer Data Award 2016.

Waarin blinkt Vakmedianet uit

Naast de andere genomineerden kwam zij goed uit de bus met de manier waarop zij de klantgegevens inzet voor communicatie. Ze heeft het professioneel toepassen van data hoog in het vaandel. Waar Vakmedianet in uitblinkt, is de ontwikkeling omtrent data. Zo licht Kees Groenewoud (Cmotions), juryvoorzitter toe: “Vakmedianet is er in geslaagd een cultuur te creëren die de klant als uitgangspunt neemt. Tegenwoordig staan contentcreatie en distributie op basis van klantkennis en klantbehoefte centraal. De aanpak van Vakmedianet is echt een voorbeeld voor de hele sector en inspireert andere bedrijven om data op een doelgerichte manier in te zetten in de dialoog met klanten.”

Ceesjan de Vos, CMO van Vakmedianet: “Wij zijn als B2B-uitgeverij de afgelopen jaren compleet getransformeerd – van print naar online, van display naar content, van massa naar gepersonaliseerd en van outbound naar inbound. De achterliggende gedachte achter alles: maximale relevantie bieden aan zowel lezers als adverteerders, door inzichten uit data en content slim te combineren.”

Data-Driven- transformatie

Het centraal stellen van de klant sluit naadloos aan op de transformatie die gaande is in de marketingwereld waarin ‘data-driven’ een grote rol speelt. De hoeveelheid en de betrouwbaarheid van data, maar vooral de toegankelijkheid ervan biedt steeds meer B2B bedrijven de kans om campagnes slimmer, efficiënter en datagedreven in te richten. Data helpt hen om resultaten te voorspellen en daarmee vooraf te bepalen of een activiteit het gewenste ROI oplevert. Meer lezen.

Over Vakmedianet

Vakmedianet bereikt ruim 1,2 miljoen professionals in het Nederlandse bedrijfsleven met voor hen relevante vakinformatie. De  journalisten van Vakmedianet spelen hierin een belangrijke rol. Zij zitten bovenop het nieuws, interviewen kopstukken uit de branche en laten professionals aan het woord. Op ieder vakgebied werken externe deskundigen als auteur van artikelen en boeken en spreken zij op congressen en opleidingen. Niet voor niets is Vakmedianet de leidende B2B uitgeverij.

Over De Customer Data Award

De Customer Data Award wordt jaarlijks uitgereikt door DDMA, de brancheorganisatie voor data driven marketing. De prestigieuze prijs is een waardering voor de organisatie die klantdata op operationeel, tactisch en strategisch niveau het meest succesvol weet in te zetten. De genomineerden zijn door een vakjury beoordeeld op verschillende criteria, waaronder rendement, verankering in de organisatie en de impact van het datagebruik op klanten.

Auteur: Sylvia van de Nobelen
Marketing Manager DR3Data

Meer weten hierover?

Neem contact op