Online adressen bestellen?

Wil je online toegang tot de meest uitgebreide en actuele zakelijke adressendatabase van Nederland om zelf je doelgroepadressen te downloaden? Je hebt 2 mogelijkheden:

  • Mijndoelgroep.nl voor eenvoudige selecties
  • Shop.dr3data.nl voor maatwerk
mijndoelgroep.nl
shop.dr3data.nl

Dé shop voor B2B adressen

Een adressenbestand aankopen, kan eenvoudig online. Met shop.dr3data.nl stel je zelf je doelgroep samen met behulp van een breed scala aan selectiemogelijkheden. Geef aan welke marketingkenmerken je wilt ontvangen en maak je bestand zo specifiek als je zelf wilt.

Naar shop.dr3data.nl

Adressenbestand zonder uitgebreide selecties?

Is de shop toch iets te uitgebreid voor je? Bij Mijndoelgroep.nl stel je slechts in 3 stappen gemakkelijk een bestand met doelgroepadressen samen. Simpel door de beperkte selectiemogelijkheden als branche, werknemersklasse en regio. Je hebt snel de beschikking over je bestand met bedrijfsadressen, namen van contactpersonen en telefoonnummers.

Naar mijndoelgroep.nl

Onze dataproducten

Databestanden

Data Bestanden

Ben je op zoek naar nieuwe klanten? Bespreek je doelgroep en wensen met een dataspecialist of selecteer en bestel online de kenmerken die jij nodig hebt.

Lees meer
Datamanagement

Data Management

Ontdek kansen in de markt waarin jij werkt door je database te vergelijken met onze actuele gegevens van het totale Nederlandse bedrijfsleven.

Lees meer
Data webservices

Data Webservices

Bespaar tijd met een directe koppeling tussen jouw systeem en de DR3-database; altijd en overal toegang tot actuele en complete marktinformatie.

Lees meer
dataintelligence

Data Intelligence

Krijg meer inzicht in je doelgroep en voorspel klantgedrag door data slim te analyseren. Je versterkt zo eenvoudig en effectief de marktpositie van jouw bedrijf.

Lees meer

Gratis Quality Check voor je data

Een Quality Check wordt uitgevoerd op een klantenbestand en maakt inzichtelijk in hoeverre de gegevens volledig en actueel zijn. Met de uitkomst van de Quality Check is het eenvoudig om het klantenbestand te optimaliseren om zo het rendement op sales- en marketingacties aanzienlijk te verhogen.

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een Quality Check aan.

Quality check

Stel je vraag aan DR3Data

Voorkeur contact per:
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bedrijfsnaam
Bericht

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Totaal oordeel8,0
Service8,3
Snelheid8,5
Nakomen van afspraken8,7
Kennis en uitgebracht advies8,0
Actualiteit/kwaliteit van de data7,1
Prijs-kwaliteitverhouding7,3
Bekijk reviews