Databestanden

Zoek je databestanden voor acquisitie of marktonderzoek?

Wil je een direct mail versturen, marktonderzoek doen of ga je met telefonische acquisitie aan de slag? Onze actuele adresgegevens en unieke kenmerken maken een specifieke doelgroepselectie mogelijk in data bestanden.

Bekijk een voorbeeldbestand
Ontvang vrijblijvend een offerte

Wat is een databestand?

Een databestand is een lijst met daarin gegevens waarvan jij vindt dat ze belangrijk zijn om gericht je doelgroep te benaderen zoals namen, adressen, aantal medewerkers en andere interessante marketingkenmerken. Met deze gegevens kun je effectief je boodschap richten aan een relevante doelgroep. Met behulp van een actueel adressenbestand verbreed je je netwerk aanzienlijk en benader je effectief potentiële klanten. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze databestanden.

Ook internationaal klanten winnen?

Met B2B Adressen als internationaal label van DR3Data, staat er een team van specialisten voor je klaar om je te voorzien van specifieke gegevens van je doelgroep in en om Europa. Zo kunnen we met B2B Adressen dezelfde kwaliteit internationaal garanderen als die van DR3Data in Nederland.

Interesse in internationale adressen?

De voordelen van databestanden

Bij elke sales- of marketingactie is het van belang dat je efficiënt met je budget omgaat en een zo hoog mogelijke respons behaalt. Dit kan alleen als de data die je inzet actueel en volledig is. Daarnaast helpen de vele marketingkenmerken je bij een goede segmentatie en een precieze selectie van je meest kansrijke doelgroep. Via Mijndoelgroep.nl, de shop voor B2B adressen, stel je met behulp van de uitgebreide mogelijkheden je ideale doelgroep samen. Vind je op de shop niet wat je zoekt of wil je een uitgebreid voorstel op maat voor je project, laat het ons dan weten!

Naar mijndoelgroep.nl

Volledige specificaties en kenmerken

Databestanden van DR3DATA

Onze database is marktdekkend en bevat ruim 3 miljoen adressen van organisaties, bedrijven, overheid, instellingen, stichtingen en verenigingen. De database is uniek door extra marketinginformatie waarmee je tot in detail een doelgroep kunt selecteren of zeer gericht de markt kunt benaderen.

Een greep uit de kenmerken:

 • regio
 • branche
 • contactpersoon
 • aantal medewerkers
 • omzetklasse
 • groeiend
 • postordergevoelig
 • starters
 • recent verhuisd
 • hoofdkantoor/ filiaal
 • meerdere webshops
 • franchisegever/franchisenemer
 • importerend/exporterend

Het zijn er te veel om op te noemen. Op zoek naar een kenmerk dat hier niet tussen staat? Vraag het ons.

Stel nu je vraag

DR3Data hanteert een minimum orderbedrag van €750. Voor kleine bestanden verwijzen wij je graag naar Mijndoelgroep.nl, de online shop voor zakelijke adressen. Hier kun je eenvoudig je doelgroep zelf selecteren en bestellen. De adressen zijn direct in je bezit.

Liever zelf regelen?

Een databestand bestellen kan eenvoudig online. Je bepaalt zelf hoeveel kenmerken je ontvangt en er zijn geen vaste kosten aan verbonden. Maak je bestand zo specifiek als je zelf wilt.

Bestel je databestand online

Lees meer over onze prijzen
en data-integriteit.

Je bereikt meer met databestanden van DR3Data

0
Postordergevoelige ondernemingen
0
Groeiende ondernemingen afgelopen maand
0
Bedrijven met Webshop
0
Franchisers
0
Bedrijven met meerdere websites
0
Bedrijven op een bedrijventerrein
0
Zelfstandige ondernemingen met meer dan 50 werknemers
0
Gewijzigde contactpersonen afgelopen maand

Lees wat onze klanten bereiken met data van DR3Data

AVG test