Mutatie abonnement

Het mutatie abonnement heeft direct een positief effect op je sales- en marketingresultaten

Wist je dat 30% van de gegevens in een adressenbestand, ofwel je mailinglijst met bedrijfsadressen (zakelijke adressen) na 1 jaar onjuist en onvolledig is? Opgeheven en failliete bedrijven, verhuizingen, onjuiste telefoonnummers en typefouten in bestanden zorgen voor onnodige ‘waste’.

Neem contact op

Frequentie en kosten

De frequentie van het aanleveren van de actuele gegevens voor je bestand, is afhankelijk van hoe vaak je het bestand inzet. Daarom is het goed dat je zelf kunt bepalen of je de updates per week, maand of kwartaal wilt ontvangen. Voor al deze updateopties geldt hetzelfde éénmalige tarief. Dit tarief is afhankelijk van het aantal gewenste marketingkenmerken en adressen. Je hebt al een adres (NAW) met een jaar lang updates voor €0,13 per stuk. De updates van je bestand krijg je automatisch toegestuurd.

Wat vinden onze klanten van abonnementen

Mogelijkheden abonnementen

Klanten
  • Abonnement op klantenbestand
    Heb je zelf een klantenbestand? Het Mutatie abonnement voegt de gewenste marketinginformatie toe aan je bestand en zorgt ervoor dat alle gegevens altijd compleet en actueel zijn.
  • Abonnement op prospectbestand
    Een abonnement op het prospectbestand dat je nieuw aankoopt, zorgt ervoor dat de informatie in deze adressenlijst altijd up-to-date is.
  • Maatwerk abonnement
    Met een maatwerk abonnement kun je speciale updates naar wens ontvangen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een startersabonnement en elke maand alle nieuwe inschrijvingen ontvangen.

Liever zelf regelen?

Een databestand bestellen kan eenvoudig online. Je bepaalt zelf hoeveel kenmerken je ontvangt. Maak je bestand zo specifiek als je zelf wilt.

Bestel je databestand online

Lees meer over onze prijzen
en data-integriteit.

Je bereikt meer met Data Bestanden van DR3DATA

0
Postordergevoelige ondernemingen
0
Groeiende ondernemingen afgelopen maand
0
Bedrijven met Webshop
0
Franchisers
0
Bedrijven met meerdere websites
0
Bedrijven op een bedrijventerrein
0
Zelfstandige ondernemingen met meer dan 50 werknemers
0
Gewijzigde contactpersonen afgelopen maand

Lees wat onze klanten bereiken met data van DR3DATA

AVG test