Voldoe jij aan de wetgeving?

Kun je nog niet met een volmondig ‘ja’ antwoorden, geen probleem. De DR3Data Privacy Deep Scan, in samenwerking met My Privacy Solutions, geeft je een objectief beeld van je huidige situatie. En interessanter nog: je krijgt kant en klare handvatten om je organisatie volledig volgens de AVG wetgeving te laten werken.

Stel je vraag
Ontvang vrijblijvend een offerte

Hoe werkt de DR3Data Privacy Deep Scan

De DR3Data Privacy Deep Scan bestaat uit een vragenlijst die per onderwerp is opgebouwd. Bij de Intuïtieve en dynamische vragenlijst bepalen de vragen en antwoorden jouw ‘ranking’ binnen de Privacy Maturity Index.

Na het doorlopen van alle vragen  in de Privacy Deep Scan heb je een volledig rapport over de huidige stand van zaken met heldere en direct uitvoerbare maatregelen die je naar een hoger niveau brengen in de Privacy Maturity Index.

  • Ruim 1.700 vragen

  • 28 onderwerpen

  • 57 subonderwerpen

De voordelen van de DR3Data Privacy Deep Scan

De Privacy Deep Scan is de eerste stap naar privacy compliance. Het maakt jouw privacy implementatie inzichtelijk en meetbaar en geeft vervolgens concrete stappen en prioriteitstelling. De scan biedt antwoord op de vragen: Waar sta ik? Waar wil ik heen? Hoe kom ik daar? Start en groei naar optimalisatie.

Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer weten over de Privacy Deep Scan

Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bedrijfsnaam
Bericht

% van onze klanten beveelt ons aan!

Totaal oordeel
Service
Snelheid
Nakomen van afspraken
Kennis en uitgebracht advies
Actualiteit/kwaliteit van de data
Prijs-kwaliteitverhouding
Bekijk reviews