Wat is het nut van data?

Hoe meer je weet van je klanten en prospects, hoe specifieker je kunt segmenteren en hoe effectiever je met hen kunt communiceren. DR3DATA biedt waardevolle sales- en marketinginformatie die onmisbaar is bij het selecteren van de meest ge√Įnteresseerde prospects waarbij de slagingskans het grootst is.

Bekijk onze producten

Hoe gezond is jouw data?

Wist je dat jaarlijks 30% van de bedrijfsgegevens in Nederland wijzigt? Denk aan faillissementen, verhuizingen en functieveranderingen. Laat daarom je database controleren en updaten voordat je het inzet voor sales- of marketingacties. Cre√ęer toegevoegde waarde met actuele informatie, bereik je doelgroep en beperk je ‘waste’. Wil je weten in hoeverre jouw data actueel is?

Laat gratis APK uitvoeren

Is jouw data nog up-to-date?

0
Franchisers
0
Stabiele ondernemingen
0
Bedrijven met meerdere websites
0
Bedrijven in een verzamelgebouw
0
Bedrijven in een grensregio
0
Kleine bedrijven op een grote bedrijfsoppervlakte
0
Familiebedrijven
0
Ondernemingen behorende tot een concern

Onze dataproducten

Data Bestanden

Ben je op zoek naar nieuwe klanten? Bespreek je doelgroep en wensen met een dataspecialist of selecteer en bestel online de kenmerken die jij nodig hebt.

Lees meer

Data Management

Ontdek kansen in de markt waarin jij werkt door je database te vergelijken met onze actuele gegevens van het totale Nederlandse bedrijfsleven.

Lees meer

Data Webservices

Bespaar tijd met een directe koppeling tussen jouw systeem en de DR3-database; altijd en overal toegang tot actuele en complete marktinformatie.

Lees meer

Data Intelligence

Krijg meer inzicht in je doelgroep en voorspel klantgedrag door data slim te analyseren. Je versterkt zo eenvoudig en effectief de marktpositie van jouw bedrijf.

Lees meer

Gratis Quality Check voor je data

Een Quality Check wordt uitgevoerd op een klantenbestand en maakt inzichtelijk in hoeverre de gegevens volledig en actueel zijn. Met de uitkomst van de Quality Check is het eenvoudig om het klantenbestand te optimaliseren om zo het rendement op sales- en marketingacties aanzienlijk te verhogen.

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een Quality Check aan.

Stel je vraag aan DR3DATA

Voorkeur contact per:
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bedrijfsnaam
Aantal medewerkers
Bericht

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Totaal oordeel8,0
Service8,3
Snelheid8,5
Nakomen van afspraken8,7
Kennis en uitgebracht advies8,0
Actualiteit/kwaliteit van de data7,1
Prijs-kwaliteitverhouding7,3
Bekijk reviews