Over DR3DATA

Wij zijn data-savvy! Wanneer je ervaren dataspecialisten en jonge honden dag in dag uit bij elkaar zet, is dit resultaat dan ook onoverkomelijk.

DR3DATA brengt ondernemingen naar een hoger niveau. Data neemt namelijk een steeds belangrijkere rol in binnen alle sales- en marketingactiviteiten bij ondernemingen. Wij helpen b2b-ondernemingen om sales- en marketinginformatie doeltreffend te gebruiken. Dat doen we door diensten rondom Benelux-data, data management en data intelligence te leveren.

Hulp bij je data?

De geschiedenis van DR3DATA

2016 – DR3DATA wordt overgenomen door onlinemarketingbureau DTG

2012 – Schober Nederland, internationaal marktleider op het gebied van b2b-data, is door voormalig CEO Anoeska Bredius overgenomen. Het bedrijf gaat verder onder de naam DR3DATA

1996 – Het bedrijf Vierhand wordt door Schober Direct Marketing overgenomen

1987 – Schober start op de Nederlandse markt met haar data-activiteiten

1947 – Het bedrijf Schober wordt opgericht

Hoe wij met je data omgaan

Wil je jouw databestand met het database van DR3DATA vergelijken? Dan moet je er natuurlijk wel zeker van zijn dat wij zorgvuldig omgaan met je gegevens. DR3DATA snapt als geen ander hoe belangrijk je data voor jou is. Deel je je bestand met ons, dan kun je van een aantal dingen uitgaan:

  • DR3DATA werkt altijd via een beveiligde verbinding
  • Data wordt beveiligd opgeslagen
  • Wij delen geen gegevens met andere partijen

Heb je vragen over de beveiliging van jouw databestand? Neem gerust contact op. We vertellen je graag meer over alle stappen die we nemen om jouw privacy te waarborgen.

Wil je werken bij DR3DATA?

iso 9001

ISO-certificering

DR3DATA is gecertificeerd volgens de NEN-EN-ISO-9001-norm. Met deze kwaliteitsnorm garanderen we dat u altijd de beste producten en service krijgt.

Partners

qlik
roularta
sandd