Over ons

DR3Data is voortdurend met de bedrijvendatabase bezig met daarbij als belangrijkste pijlers: doelgroepsegmentatie, dataverrijking, analyse en datakwaliteit. Dus ben je op zoek naar databestanden, marketingkenmerken of dataoplossingen? Neem gerust contact met ons op! We reageren op werkdagen binnen een paar uur op je vraag.

Stel je vraag

Wat kunnen we voor je betekenen?

Je kunt bij DR3Data vertrouwen op meer dan 70 jaar ervaring in data en waardevolle marketingkenmerken die ingezet kunnen worden bij je sales- en marketingacties.

We hechten veel waarde aan actualiteit en flexibiliteit zodat jij effectief in contact komt met je klanten en prospects op de zakelijke markt. Dus ben je op zoek naar specifieke marketingkenmerken of dataoplossingen maar vind je ze niet terug op onze website ? Neem gerust contact met ons op! De kans is groot dat we je een oplossing op maat kunnen bieden.

Stel je vraag

Hoe wij met je data omgaan

Wil je jouw adressenbestand verrijken of updaten met de gegevens van DR3Data? Dan moet je er natuurlijk wel zeker van zijn dat wij zorgvuldig omgaan met je gegevens. DR3Data snapt als geen ander hoe belangrijk je data voor jou is. Deel je je bestand met ons, dan kun je van een aantal dingen uitgaan:

  • DR3Data werkt altijd via een beveiligde verbinding
  • Data wordt beveiligd opgeslagen
  • Wij delen geen gegevens met andere partijen

Heb je vragen over de beveiliging van jouw databestand? Neem gerust contact op. We vertellen je graag meer over alle stappen die we nemen om jouw privacy te waarborgen.

Wil je werken bij DR3Data?

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures