Over DR3Data

DR3Data staat bekend om haar expertise in data en waardevolle marketingkenmerken die ingezet worden bij sales- en marketingacties. Het is haar missie om ondernemingen te helpen effectief in contact te komen met klanten en prospects op de zakelijke markt door het leveren van databestanden, marketingkenmerken en dataoplossingen. De marketingdatabase wordt voortdurend uitgebreid, met daarbij als belangrijkste pijlers: doelgroepsegmentatie, dataverrijking, analyse en datakwaliteit.

Hulp bij je data?

De geschiedenis van DR3Data

2017 – DR3Data wordt overgenomen door Jaap Wolff

2016 – DR3Data wordt overgenomen door onlinemarketingbureau DTG

2012 – Schober Nederland, internationaal marktleider op het gebied van b2b-data, is door voormalig CEO Anoeska Bredius overgenomen. Het bedrijf gaat verder onder de naam DR3Data

1996 – Het bedrijf Vierhand wordt door Schober Direct Marketing overgenomen

1987 – Schober start op de Nederlandse markt met haar data-activiteiten

1947 – Het bedrijf Schober wordt opgericht

Hoe wij met je data omgaan

Wil je jouw databestand met het database van DR3Data vergelijken? Dan moet je er natuurlijk wel zeker van zijn dat wij zorgvuldig omgaan met je gegevens. DR3Data snapt als geen ander hoe belangrijk je data voor jou is. Deel je je bestand met ons, dan kun je van een aantal dingen uitgaan:

  • DR3Data werkt altijd via een beveiligde verbinding
  • Data wordt beveiligd opgeslagen
  • Wij delen geen gegevens met andere partijen

Heb je vragen over de beveiliging van jouw databestand? Neem gerust contact op. We vertellen je graag meer over alle stappen die we nemen om jouw privacy te waarborgen.

Wil je werken bij DR3Data?

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.

iso 9001

ISO-certificering

DR3Data is gecertificeerd volgens de NEN-EN-ISO-9001-norm. Met deze kwaliteitsnorm garanderen we dat u altijd de beste producten en service krijgt.

Partners

roularta
sandd