Prijzen dataproducten

DR3Data levert maatwerk. Wat heeft jouw bedrijf nodig om succesvol te zijn? Daar kijken we eerst naar. Zo maken we een dataproduct op maat. Van een heel specifiek bestand met een aantal kenmerken tot een uitgebreide analyse van je database. Wat je vraag ook is, DR3Data komt met antwoorden en maakt vooraf de prijzen inzichtelijk voor je.

Stel je vraag

Wat kosten de dataproducten van DR3Data?

Omdat we maatwerk leveren, hebben we geen vaste prijzen. We willen je wel alvast een idee geven van wat onze producten voor jou kunnen kosten.

Databestanden

Databestanden

Lees meer
Datamanagement

Data management

Lees meer
Data webservices

DR3Data API

Lees meer
dataintelligence

Data analyse

Lees meer

Databestanden

Met Databestanden van DR3Data kies je de kenmerken die je nodig hebt. Prijsindicatie: DR3Data hanteert een minimum orderbedrag van €750. Voor kleine bestanden verwijzen wij je graag naar Mijndoelgroep.nl, de online shop voor zakelijke adressen. Hier kun je eenvoudig je doelgroep zelf selecteren en bestellen. De adressen zijn direct in je bezit.

Wil je meer prospects of interessante marketingkenmerken? Vraag een offerte op maat aan.

Data management

Jouw databestand, up-to-date. Bijvoorbeeld met een faillissementen-abonnement. Tot 10.000 adressen: € 495,- per jaar.

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen Data management? Vraag een offerte op maat aan.

Data API

Wil je dat al je dataprocessen vanaf nu vlekkeloos verlopen? Denk bijvoorbeeld aan het ingeven, verrijken of updaten van adressen. Een directe koppeling tussen jouw systeem en de DR3-database is de ideale oplossing. Zowel voor webformulieren als voor CRM-/ ERP omgeving. De DR3Data API kan zelfs worden ingezet om je database te verrijken of als updateservice.

Tarieven API

Vraag een offerte op maat aan.

Data analyse

Wil je het marktpotentieel voor je producten of diensten in kaart brengen? Door je data slim te analyseren, verbanden te leggen en profielen te ontwikkelen, krijg je inzichten op basis waarvan je gericht je marktpositie kunt versterken en de slagingskans het grootst is.

Je omzetdoelstelling is met Data analyse binnen handbereik.

Vraag een offerte op maat aan.

DR3Data hanteert een minimum orderbedrag van €750. Voor kleine bestanden verwijzen wij je graag naar Mijndoelgroep.nl, de online shop voor zakelijke adressen. Hier kun je eenvoudig je doelgroep zelf selecteren en bestellen. De adressen zijn direct in je bezit.

Contactgegevens

DR3Data

Vlierwerf 5M
4704 SB Roosendaal

Burgemeester Stramanweg 63
1191 CX Ouderkerk aan de Amstel

Support     +31 (0)88 028 38 20
Algemeen  +31 (0)88 028 38 00

E-mail: info@dr3data.nl

KvK nummer: 20078697
IBAN: NL98RABO0305995170
BIC: RABONL2U
BTW nummer: NL0094.75.898.B01