Zakelijke adressen kopen

Zakelijke adressen kopen

Wil je zakelijke adressen kopen voor marketingdoeleinden of marktonderzoek? Wij hebben de grootste zakelijke adressendatabase van Nederland.

Adressen webshop
Ontvang vrijblijvend een offerte

Zakelijke adressen van hoge kwaliteit

Wil je graag een (groot) aantal zakelijke adressen aanspreken? Dan ben je bij Dr3Data aan het juiste adres. Het kopen van zakelijke adressen kan een goede oplossing zijn, mits ze actueel en van goede kwaliteit zijn. Dat is bij Dr3Data zeker het geval. Wij hebben meer dan 70 jaar ervaring in data en waardevolle marketingkenmerken die ingezet kunnen worden voor jouw actie. Wij hechten veel waarden aan actualiteit en flexibiliteit voor het maximale resultaat voor jou.

Waarom kopen klanten zakelijke adressen bij DR3Data?

Zakelijke adressen op maat

Databestanden van DR3DATA

Onze database bestaat uit ongeveer 3 miljoen zakelijke adressen van diverse stichtingen, verenigingen, organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen. Zo kunnen wij je altijd van dienst zijn met de juiste zakelijke adressen, ongeacht welke branche. Wil je specifieke zakelijke adressen kopen? Laat ons weten wat je nodig hebt en wij maken een lijst volledig op maat. Onze zakelijke adressen kunnen onder andere worden geselecteerd op de volgende kenmerken.

Een greep uit de kenmerken:

 • regio
 • branche
 • contactpersoon
 • aantal medewerkers
 • omzetklasse
 • postordergevoelig
 • starters
 • recent verhuisd
 • groeiend
 • meerdere webshops
 • franchisegever/franchisenemer
 • importerend/exporterend
Altijd up-to-date met het mutatie abonnement

Tips voor het kopen van de juiste zakelijke adressen

Tip #1: Breng eerst duidelijk het doel in kaart

Wat is het doel van de actie, wat verwacht je er uit te halen en wat heb je daar voor nodig? In deze stap schrijf je ook uitgebreid op wie de doelgroep is en hoe groot deze groep moet zijn om het doel te kunnen bereiken. Op deze manier kan je beter inschatten hoeveel zakelijke adressen je nodig hebt zodat je niet te veel of te weinig adressen koopt.

Tip #2: Alles op rood!

Waarom een gok wagen als je kan testen? Test de actie bij een kleiner deel van de zakelijke adressen voordat je het hele bestand aanspreekt. Zo kan je goed kan inschatten of het doel wat je voor ogen hebt haalbaar is met de actie. Is dit niet het geval? Pas dan de boodschap aan en probeer het nog eens.

Tip #3: Houd de zakelijke adressen actueel

Wist je dat 30% van de zakelijke adressen in een adressenbestand na 1 jaar simpelweg niet meer klopt of onvolledig is?  Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wisseling van contactpersonen waardoor telefoonnummers of e-mailadressen niet meer kloppen. Wanneer 30% van je kostbare postmailing niet aankomt is dit zonde van het geld. Ook kan je te maken krijgen met verhuizingen, typefouten of failliete bedrijven. Houd daarom je zakelijke adressen zo actueel mogelijk of laat ons een complete bestandsupdate uitvoeren.

Je gegevens

Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bedrijfsnaam
Bericht

Eenvoudig zelf regelen!

Zakelijke adressen kopen kan eenvoudig online. Zoek je doelgroep, benader de juiste prospects en vind nieuwe klanten.

Bestel je zakelijke adressen online

Lees meer over onze prijzen
en data-integriteit.

Je bereikt meer met Data Bestanden van DR3Data

0
Postordergevoelige ondernemingen
0
Groeiende ondernemingen afgelopen maand
0
Bedrijven met Webshop
0
Franchisers
0
Bedrijven met meerdere websites
0
Bedrijven op een bedrijventerrein
0
Zelfstandige ondernemingen met meer dan 50 werknemers
0
Gewijzigde contactpersonen afgelopen maand

Lees wat onze klanten bereiken met data van DR3Data

AVG test