Zakelijke kansen voor HelloFresh

Graag helpen wij jullie bij het op- en uitbouwen van HelloFresh zakelijk. Zo gaan we op zoek naar de juiste organisaties voor al jullie spot-on campagnes. Denk hierbij aan 3,2 miljoen zakelijke adressen met alle mogelijke marketingkenmerken die je nodig hebt om succesvol te zijn. Hieronder een greep uit de vele mogelijkheden.

Concepten voor HelloFresh 4 business

De ideale doelgroep voor HelloFresh

Lead online

Behaal de beste resultaten door een relevante boodschap te richten aan een zeer specifieke doelgroep met Lead online. Zo verzamelt DR3Data gegevens van bedrijven die gezamenlijk lunchen op kantoor, beschikken over een bedrijfskantine, een vrijmibo hebben of regelmatig iets organiseren zoals een barbecue. Maar ook bedrijven die een vitaliteitsprogramma hebben en consumenten die KvK geregistreerd zijn, kunnen we voor je in kaart brengen.

Meteen goed van start met HelloFresh 4 business

Behaal ultieme resultaten met je sales- en marketinginspanningen met actuele bedrijfsinformatie en unieke marketingkenmerken:

DR3Data API

Start vanaf de introductie van HelloFresh 4 business direct met de DR3Data API. Met behulp van een simpel stukje code maak je het je prospects extra makkelijk om een online zakelijk account aan te maken. Bovendien beschik je hiermee direct over alle benodigde informatie voor verdere segmentatie en groei van de prospect binnen je marketingaanpak. Je voorkomt daarnaast ook dubbele records, incomplete profielen en incorrecte informatie. Toekomstbestendig omdat veranderingen in de bedrijfsgegevens van je prospects en klanten direct in je database worden aangepast.

HelloFresh 4 business toekomstplannen

Leuke ideeën voor de toekomst:

  • Na verloop van tijd kunnen bestaande klanten model staan voor nieuwe klanten. We vinden op basis van bestaande klantdata look-a-likes die het meest kansrijk zijn.
  • Reeds bestaande klanten (zowel consumenten als organisaties) die buren hebben met een KvK inschrijving, vormen een potentiële doelgroep voor een leuke burenactie.
  • Voor zorginstellingen, scholen, kinderdagverblijven e.d. kan HelloFresh 4 business een leuke en eenvoudige mogelijkheid bieden om samen te koken. Denk bijvoorbeeld aan speciale boxen om samen met kinderen te koken!

Ik ben benieuwd naar jullie reactie.

Een vervolgafspraak maken?

T: +31 (0)6-207 38 929
E-mail: niki.de.haar@dr3data.nl

Met frisse groet,
Niki de Haar