Wat is ZakelijkZoeken?

Met ZakelijkZoeken kun je interessante B2B leads vinden op basis van zoektermen op het internet of in social media posts van je ideale doelgroep. Selecteer specifieker dan ooit tevoren en stel een lijst met actuele gegevens samen van je doelgroep.

Vrijblijvend informatiepakket ontvangen?

Op zoek naar gegevens van je prospects om hen effectief te benaderen?

ZakelijkZoeken maakt het met behulp van websource mogelijk om social media en content op websites en webshops af te zoeken naar precies de informatie die van meerwaarde is voor jou. De gevonden gegevens worden voor je opgeslagen in een bestand dat je direct kunt inzetten voor je sales- en marketingacties.

Het doel van zakelijk zoeken is dat je heel gericht in contact kunt komen met prospects. De zoekopdrachten zijn dan ook altijd maatwerk. Gebruik ZakelijkZoeken ook voor het verzamelen van interessante gegevens om je klantenbestand mee te verrijken.

Vraag je informatiepakket aan

Kom gericht in contact met je doelgroep met ZakelijkZoeken

ZakelijkZoeken algemeen

ZakelijkZoeken is een slimme methode om heel gericht gegevens van je doelgroep te verzamelen. Gegevens die je nodig hebt om effectief met je prospects in contact te komen. Middels websource en een script op maat waarin staat beschreven naar welke informatie je op zoek bent, levert ZakelijkZoeken je een direct bruikbaar bestand met specifieke en gerichte prospectgegevens.

Alle voordelen op een rij:

  • Oneindig veel selectiemogelijkheden
  • Complete en actuele gegevens
  • Bespaar tijd en geld met prospectselecties
  • Een hoger rendement door doelgerichtheid
  • Met update service altijd kansrijke prospects